Når Kjeragbolten kaller

Norwegian. For English, scroll down.
Denne sommeren skulle vi få besøk fra Nederland! Anne-Marijes andre bror Job kom sammen med sin kone Maud. Det er nemlig én liten ting som de mangler der de bor, nemlig fjell! Store fjell! Et par av tingene Job hadde på sin Bucket-liste var å gå til Kjeragbolten og Trolltunga. Det hadde vi også lyst til og stilte opp som guider. Har vi vært på Trolltunga før? Nope, men det skulle vi nå ordne opp i.

Vi kjørte tidlig til Kjerag. Vi prøvde å komme avgårde kl 7 fra Stavanger, men det ble kl 8. Så med en liten forsinkelse så var vi i gang. Job og Maud hadde gått til innkjøp av ordentlige tursko, men ikke hatt tid til å gå dem inn. Det skulle fort vise seg å være en flott investering. På veien opp til Kjeragbolten må du nemlig gå på veldig bratt fjell uten særlig steder til å sette foten på. Da er det godt å ha stor profil på under foten.

Resten kan du se på videoen under. På engelsk til honnør for våre nederlandske venner.

English
This summer we would be honored by a visit from the Netherlands. The brother of Anne-Marije and his wife would journey north to visit ut. There is one particular thing they miss where they live, namely mountains. Big mountains! A couple of things that Job had on his bucket list was to travel to Kjeragbolten and Trolltunga. We were more than glad to serve as tourist guides. Have we been to Trolltunga before? No, but we were about to do something about that.

We traveled early to Kjerag. We tried to start at 7 am from Stavanger, but it quickly turned to 8. But with just that little delay, we were off. Job and Maud had just bought new and expensive hiking boots, but they hadn’t had the time to walk them in. But that wasn’t a problem, as they quickly turned to be a great investment. On the way up to Kjeragbolten you have to walk on very steep mountain with little foothold, so it’s important to have a large profile under your shoes.

The rest can be seen in the video below. And it’s in English, in honor of our foreign friends.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *