Jakten på bokstavene: Ugeliåsen

Det er ikke mangel på flotte tursteder i Strand, det er det ingen tvil om! Problemet er å vite om dem. Denne gangen gikk turen til et fjell som lå litt nærmere hjem, spesielt fordi vi begge hadde nye sko på oss vi ønsket å gå inn litt før vi tok en lang tur. Ugeliåsener målet. Lurer fælt på hvordan en amerikaner leser dette navnet: Ugly ass?

Ugeliåsen

Anne-Marije syns det var kjempetøft å måtte gå inn i det mørke og ukjente.
Anne-Marije syns det var kjempetøft å måtte gå inn i det mørke og ukjente.

Dette litt fjellet befinner seg på Tau. Fra rundkjøringen beveger du deg 100 meter i retning Hjelmeland og parkerer bilen ved aktivitetshuset. På andre siden av veien finner du en åpning i gjerdet og et skilt som viser veien videre. Det var mye klatring her, med skråning hele veien fra start til topp. I begynnelsen går du i et åpent felt, mens senere er du inne i skogen og klatrer på steinene der. Før du vet ordet av det er du på toppen og kan nyte utsikten. En kort tur som egner seg for hele familien.

Panoramautsikt fra Ugeliåsen.

Ugeliåsen at EveryTrail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *