Blogging på farten

Jeg har brukt iPhonen en hel del for å blogge på farta. Men det er et eneste stort problem med det: tastaturet. Det er fryktelig slitsomt å skrive med knotete fingre og en korrekturleser som absolutt vil komme med sitt ulogiske forslag. Så da gikk jeg til innkjøp av en bærbar løsning som var større: en iPad.

Den har riktignok større tastatur, men det gjenstår fremdeles et problem, nemlig at det er vanskelig å føle tastene. Trykket jeg rett nå, hvor ligger neste knapp etc… Så da kommer det frem til nok en løsning: trådløst tastatur!

Kunne jeg ikke bare gjort det med én gang til iPhonen? Jo, men det hadde blitt litt feil å drasse rundt på et tastatur i tillegg til telefonen. Når jeg først tar med meg iPaden er det ikke noe problem, så om jeg absolutt har noe på hjertet en dag og jeg ikke har med iPad… Ja, da blir det å skrive på iPhonen. Ikke verre enn det.

Tastatur over bluetooth var dyrt! Jeg saumfarte hele Stavangerområdet etter noe billigere, men jeg fant bare dyrere – og større – tastatur. Så da ble det til slutt Apples offisielle. Det er lite og fungerer helt fint. Koblet seg opp til iPaden uten noen grad for vanskelighet. Slik det skal være.

20110331-041105.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *