Drømmesammensurium

I natt har vært en særs merkelig natt. Jeg lurer fælt på hva det er jeg har opplevd i løpet av dagen som har trigga slike tanker. Det var så sært at jeg husket alt sammen. Ish.

Jeg var med min bror og foreldre på en gigantkjede av et supermarked. Der var det en enda større skjerm med Kinect-kontroller. Så svære var skjermen, at man kunne ligge på gulvet og se på den i taket. Min bror syns det var flaut, men jeg spilte. Hva jeg spilte husker jeg ei, men jeg endte opp med å være med i en konkurranse.

Der var det masse speidere – på min alder! – som deltok. Jeg var finalist og skulle sitte på en kjempegedigen golfball sammen med en annen finalist. Vi klatret høyt opp i et tårn ute på havet. Golfballen ble heist opp og deretter sluppet ned, med oss på. Den som turte å sitte på lengst og utløse fallskjermen sist – vant. Jeg vant visst. Men så var det noen regler som gjorde at jeg fikk tredjeplass i stedet… Men jeg var storfordnøyd! Premien var nemlig førerkorttimer til valgfri motorkjøretøy til en verdi av 65535 kr. Og da skulle jeg selvsagt ta MC-lappen.

Plutselig hadde jeg fått lappen, og kjørte gjennom smale skogsstier. På snøscooter. Ja, det skiftet sånn putselig. Der tok vi gummibåt og seilte ned elven. Da vi kom til bunnen, ville vi opp en annen elv. Da tok vi jo bare frem tyggegummien (Hubba Bubba) og tygde på den. Og som vi alle vet, så vil oksygenmolekylene i tyggissen trekke oss nordover. Og når alle ombord hadde tyggis i munnen, så drog båten oppstrøms elva. Logisk.

Så kom vi frem til målet. Der var det brettspillconvention (surprise!) hvor de presenterte masse spill. Høydepunktet var et spill som en kamerat av meg holder på å designe. Jeg har knapt sett noe om det, men likevel var dette et av de store spillene den dagen. Det ble snakket og fortalt på video og lokal-TV.

Så våknet jeg til slutt. En vittig fortelling. Dette må man nesten skrive bok om 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *