Brettspill med … meg !

Siden jeg plutselig har så mye fritid for hånd så har jeg satt i gang en liten spalte som jeg satser på å fortsette med. Nemlig spalten Brettspill med Takras. Dette vil være en videogjennomgang av forskjellige brettspill som jeg finner interessante – eller dårlige, alt ettersom.

I dag publiserte jeg min første episode, og den omhandler brettspillet Vikings!

Hva syns du? Gjerne legg igjen kommentarer i bloggen til PG.

For ellers gode tilbud og kjapp levering kan du sjekke ut Spillsjefen. Jeg ser de pr. i dag har 1 stykk igjen av Vikings på lager, så bare å skynde seg 🙂

2 kommentarer til «Brettspill med … meg !»

  1. Tror dette er en av de beste bloggene jeg har vart borti :)! Likte godt filmen som viste jørpeland. å dette med brettspill er jo helt topp ( spiller mye selv) Må nesten reklamere for deg på facebook 🙂
    Hilsen agathe fra Jørpeland 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *