Lek spillutvikler!

Av og til kommer det ut noen skikkelige gullkorn. Da jeg så på skjermbildene til Game Dev Story så dette ut som et virkelig tørt og kjedelig spill. Men et par kjappe overblikk på enkelte nettsider, så ga jeg det en sjanse.

Som jeg trodde. Det var ikke spesielt gly. Jeg avsluttet rimelig kjapt. Etter et par timer så følte jeg plutselig et drag tilbake mot spillet. Så jeg prøvde igjen. En plutselig time senere, og jeg innså at jeg var hekta.

I begynnelsen er spillet ganske nådeløst. Du får ikke vite hva som funker best sammen. Du må lære deg veien selv. Og etter du har prøvd ditt aller beste på å få ut et bra spill, får det lunkne omtaler.

Likevel, det føles hele veien belønnende. Du får flere fans, flere spillsjangre blir tilgjengelige, og ja; spillene blir bedre etter hvert.

Det er ikke sjeldent jeg nesten glemmer å gå av ferja på vei til jobb mens jeg spiller dette. Trenger du noe til å drepe tida? Da er Game Dev Story for deg.

Game Dev Story Lite (iTunes), Game Dev Story (iTunes, 17kr)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *