Hobbiten

Notabene kommer med gode tilbud på brettspill i ny og ne. Denne gangen kom jeg over Hobbiten, et spill basert på J. R. R. Tolkiens roman. Esken var uten emballasje, og var nedsatt helt sikkert av den grunn.

Jeg spurte om alt var i esken. ‘Ja, det skal det være’ sa hun. Men hun sjekket likevel etter. Og sannelig viste det seg ikke at det manglet to ting. En sekssidet terning og en pil som skal brukes til å snurre i en sirkel for tilfeldig utfall.

Så jeg fikk ytterligere rabatt. Pilen fikk jeg laget selv ved hjelp av litt papp og en femtiøring. Ikke optimalt, men den gjør nytten sin. Terning har jeg massevis av fra før.

Jeg har nå prøvespilt spillet alene før jeg tar det med til Preikestolen Gamers. Det var derfor jeg kjøpte det. Veldig flott om man slipper å lære seg spillet fra man åpner det på klubben.

Det er et enkelt spill men ganske så moro. Det kan lett tenkes å bli brukt som oppvarmingsspill da spilletiden ikke er så lang. 30 min +.

Smaug passer godt på skatten sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *