Potetplante


Det er ikke bare Birger som tyr til med grønne fingre for tiden. Også jeg. Jeg ble overrekket denne flotte potetplanten forleden måned, og sannelig har den ikke klart å spire!

Riktignok er det ikke en potetplante, men den heter det her på vestlandet. Den får samme sterke blåfargen som en, så hvorfor ikke kalle den det? Forsøket har kostet mer enn selve planten, da jeg hadde absolutt null utstyr til slikt. Men det blir jo stilig, det må jeg ærlig talt innrømme.

De beste plantene jeg har hatt tidligere har vært av typen plastikk, og selv de har måtte lide med tanke på støv og … ja, tror faktisk noen begynte å visne. Men! Dette er en ny plante, og en ny sjanse. Den krever stort sett bare vann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *