Jørpeland rundt

Det finnes mye video som kan beskrives som langtekkelig og uinteressant – f.eks video fra en bil som kjører over en lengre strekning. Ikke veldig spennende, og det tar fryktelig lang tid før vi kommer i mål.

Video består gjerne av 24 bilder som vises i løpet av ett sekund, mens et stillbilde er og blir et stillbilde. Hva om man tok ut 1 av de 24 bildene hvor hvert sekund, og satt sammen disse uttakene til å selv være del av 24 bilder i sekundet?

Hørtes ganske komplisert ut, men det er nok lettere å vise. Her har jeg vært på tur med telefonen min og filmet litt rundt på Jørpeland. Jeg sier ikke at dette er spennende og interessant kontra det jeg nevnte inledningsvis, men litt mer krydder er det nok.

Hele videoen er laget ene og alene med telefonen.

Dette er ikke spesielt nytt i bloggen min, jeg har da gjort time lapse før. Men jeg følte for å prøve en liten vri, nemlig å rotere kameraet jevnt mens jeg tok bildene. Så da bruker man rett og slett det man har!

iPhone på den ene siden og motvekt (lommelykt) på den andre.
På plass med utstyret på havna
Utsiktsområdet over Jørpeland fra Leite
<object width=»640″ height=»505″><param name=»movie» value=»http://www.youtube.com/v/kbReGPHiBjU&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999″></param><param name=»allowFullScreen» value=»true»></param><param name=»allowscriptaccess» value=»always»></param><embed src=»http://www.youtube.com/v/kbReGPHiBjU&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999″ type=»application/x-shockwave-flash» allowscriptaccess=»always» allowfullscreen=»true» width=»640″ height=»505″></embed></object>

10 kommentarer til «Jørpeland rundt»

  1. Du er opprinnelig fra kristiansand og så er du nå på Jørpeland?

    OGOGOG, YAAAY TORI AMOS!

  2. Nei, men typen min er derfra =)
    Jeg synes bare det var ganske morsomt. hvordan en ting leder til en annen. Jeg husker ikke helt hva det var som førte meg til youtube, mend et var noe jeg skulel finne. så på den «kanskje du liker denne» tingen så så jeg en ting om LidoLido. Jeg var på konsert med han på jørpeland for ikke lenge siden. og så tenkte jeg skulle søke og se om jeg kunen finne et opptak fra den gangen. jeg fant denne, og det første soms lår meg er AAH; TORI AMOS!! og så fant jeg denne bloggen, jeg må si jeg liker den, har løpt rundt her en stund *tommel opp for deg*

  3. Moro det, å se igjen kjente ting fra helt fremmede personer. «Der har jeg vært»-følelsen 🙂

    Jeg liker å se reportasjer fra Kristiansand, selv om selve saken ikke er interessant. Godt å høre at du liker det jeg gjør. Håper du fortsetter å følge med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *