En sønn er meg gitt

Er det virkelig sant? Er det mulig? Har jeg blitt far?! Det tok litt tid før jeg forstod det – det har faktisk enda ikke gått helt opp for meg – men det er helt sant. Vi har blitt beriket med en sønn!

Jeg avventer med bilde, spørs om det blir noe i det hele tatt. Men han er kjempeflott! Jeg kunne ikke vært mer stolt noen gang. Og det er meg en ære å få lov til å hjelpe ham videre i livet, og alt er storartet. Ja, til og med små ting som bleieskift er spennende.

Litt vitale data rundt fødselen, hører jeg du spør etter? Klart du skal få! Han veide 3822g og var 51cm lang. Helt passe størrelse, spør du meg. De fleste trodde nok han var større, men det blir ikke alltid slik vi tror. Vi er storfornøyde.

En bonus til dere som bruker iPhone:
     

3 kommentarer til «En sønn er meg gitt»

 1. Ja gralla så meget osv, jeg må si jeg kjenner igjen følelsen 😀
  Godt å høre du trives, men så var det jo planlagt også. Altfor mange som «plutselig» er på vei med småttinger, og ikke føler de er på den plassen i livet. Sånt er skummelt for barnet, synes nå jeg. Klarer man ikke omstille seg, kan ofte ungen ende opp med å gå for lut og kaldt vann.
  Kos deg så mye du kan med den lille, ta bilder og video, og hjelp mor litt mer enn du tror hun faktisk trenger.

  Vi kommer opp og hilser på når bilen er i orden igjen!

 2. Takk skal du ha, min gode venn 🙂

  ja, det blir kanskje ekstra stas når man har ønsket det fra begynnelsen av. Utrolig stolt det går an å bli!

  Gleder meg til bilen deres blir fikset 😉

 3. Grattis buddy! Og velkommen i klubben 🙂
  Det over var gode råd, følg de. Og ja, nå kan du se fram til 90% MER bilder enn du før tok. Med andre ord, du trenger ny stor harddisk 😉

  Håper å få se nurket en dag. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *