Diablo-klone til iPhone

Det er mange år siden Diablo II kom ut, og selv om det er mange som har prøvd å etterligne, er det ytterst få som klarer det med suksess.

På iPhone har vi blant annet iVampire og Minigore. De har flotte kontroller, men begge har samme svakhet: ingen progresjon av noe som helst slag. Så kom Dungeon Hunter!

Dette har de samme flotte kontrollerne, men tilføyer så mye mer; mulighet for å gå opp i nivå, flere fargerike miljø, forskjellige fiender og historie. Og det er utført på en veldig god måte.

Grafikken er rett og slett vakker. Dette er et enkelt iPhone-spill, og vi ser hvilket potensiale denne plattformen har. Det er meget spillbart, og man trenger ikke slite ut fingeren med masse trykking da det holder å aktivere angrep en gang per fiende.

Det tar litt tid å laste spillet og hver bane. Jeg har bare prøvd dette med iPhone 3G, så jeg tror det vil gå vesentlig fortere på en 3GS.

Av trolig tekniske grunner så ble spillet trukket fra AppStore veldig kort tid etter spillet kom ut. Jeg var tidlig ute, og jeg har fått prøvd de 2-3 første områdene. Jeg har bare en ting å si: ANBEFALES!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *