Blogging i en hektisk hverdag

Sykkelturen om morgenen tar meg 8 minutt. Båtturen 25. Deretter er det buss og gåing. 8 timer jobb følger, og så skal jeg hjem, selvsagt i motsatt rekkefølge. Sykkelturen tar meg nå 17 minutt. Bare oppoverbakke.

Og hjemme har jeg lite tid og overskudd til å skrive noe. Løsningen blir da å bruke mobilen. Du ser nå et bilde ved bloggtittelen som viser at det er skrevet kun med mobilen. Hvorfor det? Litt for min egen del. Men også for deg. Siden mobilen min bare er en stor, glatt skjerm med en ordbok som har sine sterke meninger, er sjansen for skrivefeil ganske stor.

Jeg liker ikke skrivefeil. Det får meg til å falle ut av leseflyten, spesielt feil med tanke på orddeling, særskriving og «og, å»-feil. Men jeg klarer rett og slett ikke å få med meg feilene på mobilen, da den retter ordene uten særlig visuell tilbakemelding om man skriver fort nok.

Men fy så flott det er med iPhone og WordPress-program! Jeg lurer på om Android-brukere vil få de samme etter hvert. Det er i hvertfall ingen tvil om at mobiltelefonen er fremtidens måte å bruke internett på. Tilgjengelighet overalt.

6 kommentarer til «Blogging i en hektisk hverdag»

  1. Ben: Hadde nesten regnet med det, med en slik plattform som Android er 🙂
    Jigzaw: Selvsagt, det er en kjapp copy-paste av kode. Bildet er en annen sak 😉

  2. Skrivefeil, nei. Det er lov av og til, men så fælt når telefonen min tror det er mellomrom jeg trykker på istedet for bokstaven ‘n’, og finner på egne ord i stedet for mine :p

    Men takk skal du ha! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *