Byglandsfjord

Jeg må forhindre å komme i bloggfella hvor alt jeg blogger om er at jeg blogger for sjeldent. Så, mobilen til redning i anledninger jeg har tid til litt publisering.

Ut på guttetur til ei øy på et vann i Byglandsfjord. Det er bare korte 20 minutt med padling i mye regn, flott anledning å teste det nye regntøyet jeg kjøpte på salg på Obs. Til nå har det holdt bra, tett, og aller helst: ikke klamt.

De andre karene har vært her siden i går og laget til et flott telt ut av presenninger. Telt, fordi her er det ingen gjennomtrekk. Jeg kommer meg etter sjukdom og tar ingen sjans på å sove ute i tilfelle tilbakefall, det er bare dumt nå som jeg endelig har to uker ferie. Så jeg har dagstur.

Og så er det flytting til det nye huset, nye byen og den nye jobben i neste måned. Spennende tid foran meg. Gleder meg. Litt vemodig å ikke treffe kollegene fra den gamle jobben, selvfølgelig, men da kommer det godt med Skype og lignende 🙂


Det blåste fælt, presenningene tok helt av. Vi flyttet campen 100m og fikk det veldig behagelig.

En fisk av Stephen «Monsen» godt grilla.

2 kommentarer til «Byglandsfjord»

  1. «Jeg må forhindre å komme i bloggfella hvor alt jeg blogger om er at jeg blogger for sjeldent».
    Men ikke glem å blogge litt av og til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *