Begynnelsen på noe stort

Spede Begynnelse Foster

Man må ikke spørre om meningen med livet, man må gi det mening.

Håkon Bleken

Endelig kan jeg puste ut. Å sitte med denne kunnskapen fra tidlig av og å ikke kunne fortelle noen om det jeg vet, har vært en liten prøvelse. Men det har vært verd det. Nå kan jeg endelig rope det ut: Jeg skal bli far!

Det har skjedd så mye i det siste.

Og det var det jeg rakk å fortelle om i dette innlegget. Ha en fortsatt god dag, jeg vet jeg kommer til å få mange 🙂

6 kommentarer til «Begynnelsen på noe stort»

  1. Gratulerer så masse!! Dette var utrolig kjekt;) Så nå er det våkne netter, skittbleier og barneskrik som er framtiden din, men du verden så kjekt alt det andre er hehe:) Me får gå å trille en tur når minstemann endelig ser dagens lys

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *