To hundre ansikt!

5. november 2008 begynte jeg på en ny slags meme-greie. Det går ut på, at hver dag fremover, så tar jeg et bilde av meg selv.

Når man ser gjennom alle bildene hurtig, kan man se endringer dag for dag, og ta et helt år i løp av sekunder, og da finner jeg det straks interessant.

Daily Mugshot
* krever flash

The Daily Mug shot began when I came across a dude who took a picture of himself every day and turned it into a video. He had taken pictures of himself every day for years, and the video was amazing. I thought: I want to do that too! Then I began thinking about what sort of system would make the entire process as easy as possible, and furthermore, what would be the most fun and easy way to show these videos to friends on the net.

– Keith (dailymugshot.com)

I dag har jeg gjennomført 200 slike bilder. Jeg har tydeligvis hoppet over noen dager fordi jeg har glemt det. Nå har jeg klart å holde det gående slik at jeg har tatt bilde 93% av dagene, fra forride 92%. Jeg har blitt flinkere. Men vanskeligere blir det å øke den prosentandelen.

2 kommentarer til «To hundre ansikt!»

  1. Hvis du bruker dailymugshot.com, så kan du få daglige påminnelser på mail. Jeg bruker kalender med varsling hver dag kl 10 på telefonen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *