Frelsen fra terminering

I'll be back!
I'll be back!

Arnold Schwarzenegger er helt konge som skuespiller. Ja, han er forferdelig som skuespiller, men han er bare kul på film. Han er sin egen stereotyp. Han er Terminator.

Men Terminator 3 som kom i 2003 ødela alle illusjoner om at det skulle komme en oppfølger. Dårlige skuespillere, en aldrende Schwarzenegger og forferdelig manus var nok til å forsterke all tvil.

Plutselig kom denne traileren skinnende:

[flv:/media/trailere/salvation.flv /media/trailere/salvation.jpg 500 280]

Håpet kom tilbake. Christian Bale er kanskje ikke den beste skuespilleren han heller, men han har en utstråling i film som jeg liker. Jeg hadde sett frem til dette, inntil jeg begynte å lese omtaler.

Dagbladets Vegard Larsen kaller den tidvis latterlig dårlig. Og det hjelper dårlig at VG sier mye bråk, lite innhold. Begge disse store avisene gir den terningkast 3, hvorav 6 er høyest mulige kast.

Nå haster det ikke for meg å se den. Jeg hadde mine kritiske tanker om filmen før den kom, og disse to anmeldelsene har bekreftet min største frykt. Terningkast i seg selv betyr lite, men innholdet sier meg dessverre altfor mye.

Da er det bare å vente på nyinnspillingene av Alien og Predator.

Og til Hollywood: har dere sparket alle manusforfatterne etter streiken? Har savnet manus i de fleste siste filmer jeg har sett. Skuffende.

* foto av Dunechaser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *