Jeg, Wolverine?

Wolverine premie konkurranse

I dag sendte madammen en melding til meg om at jeg hadde fått en pakke. Da tenkte jeg å hente den på veien. Men den hadde visst fått plass oppi postkassa. Rart, tenkte jeg. Jeg visste jo hva som hadde kommet.

For en ukes tid siden fikk jeg nemlig gladmeldingen om at jeg hadde vunnet Wolverine-konkurransen, hvor jeg skrev et innlegg for å delta.

Bildet over viser premien. En kul cap, kjempedigg samling av filmene og ekstra mye bonusmateriell, en fet skjorte med og til slutt 5 Wolverine kinobilletter som kan brukes over hele landet så lenge filmen går på kino.

Wolverine forespeilt premie

Jeg savnet litt action-figuren. Hadde hatt lyst å stilt den opp ved siden av Master Chief og Link. Men slik ble det visst ikke.

Uansett så vant jeg konkurransen! 😀 Det føles godt. Håper jeg kan erverve flere artige ting ved mine fortsatte filmomtaler. Tiden vil vise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *