Helter på slagmarken

bfheroes-takras

Battlefield 1942. Spillet som på sin måte revolusjonerte online-spilling av førstepersons skytespill. Spesielt da brukermodulen Desert Combat kom ut, kom det en stor tilvekst av brukere til sjangeren.

Senere kom Battlefield 2 som spilte videre på Desert Combat, bare i større og mer profesjonell grad. BF1942 forsvant litt bak kulissene, men det var fremdeles et flott spill.

Nå utvikles altså Battlefield Heroes. I utgangspunktet er dette et lettbeint skytespill satt i andre verdenskrig, og alt er overdrevet. Men samarbeid og taktikk er viktig for å vinne. Dessuten er spillet ment å være helt gratis.

Planen er at de skal tjene penger på innhold. Innhold som spesielle egenskaper, våpen og klær. Ting som gjør deg litt ekstra god i spillet. Trenger du et våpen som er litt kraftigere og samtidig kjapt å ta frem, så kan dette kjøpes.

For at dette skal virke, må ikke bonusene være for sterke. Heldigvis kan man bli sterkere gratis, bare ved å spille spillet og gå opp i nivå. Da kan man bruke disse ferdighetspoengene til nye egenskaper eller våpen.

Jeg har bare spilt i én sesjon så langt, og foreløpig er spillet i beta. Hvis du følger dem på Twitter, kan du skaffe beta-nøkler der hvis du er heldig.

For mer informasjon, kan du besøke den offisielle hjemmesiden: http://www.battlefield-heroes.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *