Eurovision-prognose

Eurovision Moscow 2009
Eurovision Moscow 2009

En ting jeg bryr meg mindre om i dag, er Eurovision. Sist jeg faktisk fulgte med, var da jeg bodde hjemme, og dette var familieunderholdning nummer 1. Ja, det var da jeg gikk på barneskolen.

Så gikk det noen år, og jeg hadde glemt om konkurransens eksistens. For et par-tre år siden ble jeg oppmerksom på det igjen, og skuffet. Ingenting spesielt å følge med på syns jeg.

Nå skal det sies, jeg liker best å ha musikk på øret eller i en god film. Jeg ser ikke musikkvideoer. Noen unntak, dersom det er meget spesielle. Men selv da holder det med én gang.

I år har jeg fått opp interessen litt. Nei, ikke på grunn av Rybak. Eller noen andre artister. Men på grunn av Google!

De har satt opp en stilig prognose på hvem som vinner konkurransen i år, basert på nettsøk om artistene. Selvsagt, dommerne bestemmer mer enn prognosen vet. Men dette fascinerer meg. Teknologi som gjør kjip underholdning gøyere.

Prognose-gadget fra Google

Joda, det er koselig underholdning sammen med de du er glad i (jeg må ro meg litt i land, som den tøffelhelten jeg er). Men i seg selv, liker jeg det bare ikke.

2 kommentarer til «Eurovision-prognose»

  1. Nja jo. Enig i at den sangen spilles altfor ofte på radio. Men jeg har aldri helt sett den såkalte geniale humoren i Fanthomas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *