100 + 200 = Sunn Takras

Litt før påske så startet Thomas Moen et initiativ på Twitter om å gjennomføre minst én joggetur i uka, og blogge/tvitre om dette med et bildebevis. Jeg tenkte å la dette passere i det stille, og håpe at ingen utfordret meg. Jeg har nemlig litt problemer med dette konseptet da jogging gir meg ekstrem hodepine.

Men en vakker dag kom Heavy Metal Jesus med en uttalelse hvor mitt navn ble nevnt. Det kan leses om her.

Jeg må da kompensere for dette på en eller annen måte. Hvordan? Jo, det trenger ikke nødvendigvis være jogging, det kan være så mangt.One Hundred Pushups

Aril har vist meg et par nettsteder jeg akter å følge prinsippene til. Den første er www.hundredpushups.com. I løpet av seks uker med denne treningsplanen skal man kunne gjennomføre 100 pushups etter hverandre.

Jeg tok grunntesten i går, og endte opp med hele 7 pushups! I dag har jeg gjennomført dag 1 på uke 1. Bare 5 uker og 6 dager igjen!

Noe av det beste med dette er at det finnes et program til iPhone/iPod Touch som tar deg gjennom treningen. Koster 11 kr og kan kjøpes på .

Two Hundred SitupsDet andre nettstedet er www.twohundredsitups.com. Samme prinsipp, og program til iPhone (11kr på ). Jeg klarte 30 på grunntesten.

Jeg vet selvsagt ikke om dette vil fungere, men det er uansett et godt initiativ å trene hver dag. Og nå med en kalender som må følges!

Når det er sagt, skal jeg og forsøke å sykle en mil, minst to ganger til uken! Ønsk meg lykke til, og gjerne sleng deg på bølgen du og!

Heavy Metal Jesus: utfordring mottatt og godtatt!

4 kommentarer til «100 + 200 = Sunn Takras»

  1. Heey bra initiativ! Jeg og Katrine er bare én runde foran deg, vi gjennomførte dag2/uke1 i går. Katrine er veldig sterk i beina, og fulgte meg på squats første dagen, men måtte gå ned litt i går, hun var skikkelig støl i lårene etter mandagen. Hun tar også pushups på knærne foreløpig, siden hun ikke er så sterk i armene. Men nettsiden sier at dette er lov! Så får vi se om hun tar mer enn 100 til slutt da 🙂 Hun klarte 13 på 5te serien i går, ikke dårlig!

    Hvis du er lur, tøyer du godt ut hvis du begynner med squats, forsåvidt magen også. Musklene restituerer fortere og du plages mindre med det mellom øktene. Etter etpar uker er det ikke stølt engang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *