Legoridderne vender tilbake

"Bring out your dead"
"Bring out your dead"

En tur hjem kan bety så mangt. Den vanlige oppdatering av hvordan har du det og har det skjedd noe nytt med nei som vanligste svar, og gjerne en god middag kun som mamma kan lage den.

I går var min gode venn Aril med, sammen med sin kone og sønn. Mamma fant frem en gammel sekk fylt med Lego fra min barndom for guttungen. Det endte opp med at Aril og jeg satt og puslet i stedet.

Jeg lurer virkelig på om Lego er noe den neste generasjonen vil holde på med, eller om det kun vil gå til tv-spill? Her er uansett våre små kreasjoner.

Sersjanten holder oppsyn med sine soldater.
Sersjanten holder oppsyn med sine soldater.
Buemannen holder vakt fra øvre hold.
Buemannen holder vakt fra øvre hold.

Jeg liker Lego veldig godt, og må si jeg ser frem til å prøve det nye Lego Universe hvilket er et MMORP-spill designet for barn. Men etter å ha spilt Lego Rock Raiders (for noen år siden) kjenner jeg at jeg aldri vil vokse opp fra akkurat dette.

Det bygger fantasi, og setter kreativiteten i gang. Resultatet blir som regel aldri det man tenkte seg i begynnelsen, gjerne fordi man ikke har de bitene man trenger. Det er bare en sunn utfordring.

Og som et sidenotat kan jeg si at jeg har begynt på neste kameraguide. Det går litt sent i svingene, og det beklager jeg, men den er på vei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *