Jeg, meg selv, og jeg igjen

Me, myself and I
Litt fokus på meg selv

Med 300 poster gjennomført er det på tide med litt ekstra egosentrisk post. Bilde(ne) over tok jeg i dag for å eksperimentere litt, og det ble igrunnen helt greit. Burde kanskje ha ryddet noe først. Men; det hadde jo vært juks!

5 tilfeldige ting om meg selv:

 • Jeg har dykkerlappen og førerkort klasse C.
 • Jeg er naturlig flink til ting, men blir aldri ekspert i noe.
 • Jeg er et lett offer for rutiner.
 • Jeg dagdrømmer oftere enn J.D. i Scrubs.
 • Jeg er sikker på å at jeg blir evig singel.

Ikke akkurat banebrytende hemmeligheter. Dette var vanskeligere enn jeg hadde trodd.

Slik jeg ser det:

 • Jeg kunne aldri tenkt meg lastebiljobb som yrke, og ingen vil dykke med meg. Sløsing.
 • Jeg orker ikke invitere meg selv til noe, ergo møter jeg ikke nye mennesker.
 • Jeg tør ikke ta kontakt med jenter jeg finner tiltrekkende, ergo forblir jeg evig singel.
 • Jeg er dritlei av å ha kronisk hodepine, ergo har jeg ikke overskudd til å bryte grensene mine.
 • Jeg ser på alt som tiltak, ergo dagdrømmer jeg for å leve livet.

De jentene jeg har vært i kontakt med har jeg fått tid til å «myke opp» litt med ved å bli kjent, men det har tydeligvis ikke ordnet seg.

Jeg setter stor pris på vennskap, men har fryktelig vanskelig for å være åpen. Og igjen, å ta kontakt med mine venner ser jeg som tiltak.

…alt er tiltak.

14 kommentarer til «Jeg, meg selv, og jeg igjen»

 1. liker bilde, always kewl med slike ^^

  Alt er seff tiltak,henger kanskje sammen med latskap og? x) Føler det i mitt tilfelle, to lazy to function 😛

 2. Veldig stilig bilde, veldig stilig fyr. 🙂

  Du virker litt deprimert om dagen? Det at alt er et ork, at du ikke orker å treffe venner, at du har mye vondt i hodet.. det høres ikke så bra ut, pg jeg skulle ønske du ikke hadde det slik.

  Jeg skulle gjerne kommet med en mirakelkur (høhø), men det har jeg ikke.. annet enn: skriv i vei! Jeg er her for å lese og støtte deg. 🙂

 3. soli: latskap er én ting, men det ligger ikke der.
  mirakel: ordspill er moro :p takker for positive ord 🙂

  tok en tur til solarium i dag for første gang på årevis. Satse på at litt naturlig d-vitamin hjelper på humøret, om ikke annet.

 4. Det høres ut som en god idè. 🙂 Bra du finner krefter til å gjøre slike ting, det er ikke så lett hvis man er nede.

  Du ligner forresten skikkelig på kjæresten til en venninne av meg. Jeg viste bilde av deg til henne i sta, og hun var veldig enig. Så nå har jeg funnet dobbeltgjengeren din..! 🙂

 5. Jeg har hørt om en dobbeltgjenger på østlandet, men det var i Oslo. Nå ble jeg faktisk nysgjerrig på hvordan han ser ut.

  Jeg har i hvertfall gjort fremskritt i dag, som det kommer frem av dagens aller siste post :p

 6. Han jeg snakker om er fra Østfold, men bor i Oslo nå.. kanskje det er samme fyr. 😉

  Du lurer på hvordan han ser ut? Ta en titt i speilet. :p Hehe! Dere er veldig like, syns jeg! Og hele vennegjengen er enige om at han er en kjekkas, så du kan anse deg selv som det fra nå av.

  Jeg leste innlegget ditt nå. Så tøff du har vært! Krever masse mot å gjøre slikt. Og akkurat når man gjør det så glemmer man den gode følelsen som kommer etterpå. Men, ja.. der var du intet mindre enn forbilledlig. 🙂

 7. Jeg er også glad for at du skriver det, selv om du kanskje ikke har like lett for å snakke om sånne ting. Jeg har det på samme måten; kanskje enda verre i og med at jeg ikke har noe spesielt forum å skrive om slikt i, og ikke er noe særlig flink til å snakke.

  Det har alltid irritert/ fascinert meg at du er «naturlig flink til ting», for det er absolutt en sannhet. At du ikke er ekspert i noe, er vel enten en løgn eller bare en indikator på at du må gjøre det mer/ oftere for å bli ekspert 🙂 Det morsomme er jo at jeg kan spørre deg med på de aller fleste ting, selv ting som jeg har gjort i årevis, uten å være redd for at du til slutt skal gi opp fordi du ikke klarer deg. Kan man ikke si at du er ekspert på å tilpasse deg nye situasjoner og utfordringer??

  Husk at de fleste som omtales som eksperter gjerne har en PhD eller tiår med praksis på feltet! Jeg er heller ikke ekspert i noe, men har slått meg til ro med at å vite/ kunne noe om alt er vel så bra som å kunne mye om noen få ting…

 8. mirakel: jeg ser bare meg selv i speilet, det blir jo ikke det samme 😉 Jeg måtte jukse litt med twitter for å gjøre det til en «no way back»-situasjon, og det virket.

  Aril: bloggen er min sandkasse, og jeg kan gjøre det jeg føler for. Personliggjøring blant annet. Liker tankegangen din. Jeg er ekspert i tilpasning!

  Diverse kunnskap er meget nyttig, spesielt om du får prøvd ut teoriene. Jeg tar ikke teori godt, og må ha det demonstrert.

  Godt å vite at noen bryr seg 🙂

 9. Jeg syns du nylig skrev i en post at du var forlovet og nå skriver du at du blir evig singel? Jeg føler en oppklaring hadde vært på sin plass her!

 10. Bare et spm på si. Den hodepinen din, er det mulig å få vite hvordan den arter seg?

  Jeg spør fordi jeg slet med noe lignende for noen år tilbake.

 11. Hvordan den arter seg, hva tenker du da på? Hvordan den føles?
  Den stammer delvis fra muskelsmerte i nakke/skulder/skulderblad-regionen. Det er den verste. Så har du den som bare kommer av seg selv.
  Selve følelsen er som om noen presser mange nåler inn i hele hodet samtidig, fra nakken opp opp til øynene.
  Jeg tar ukentlig massasje som holder unna den verste smerten til en viss grad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *