Jeg er ikke et nummer

I går var det mandag, det er det ingen tvil om. Dårlig med søvn, og mye som kunne vært bedre. Men en trøst i hverdagen er jo at det finnes flere enn meg som har problemer på en dag som dette.

Udefinert valgte Ja. De valgte også Nei.
Udefinert valgte Ja. De valgte også Nei.
Antall timer jeg har brukt på et prosjekt.
Antall timer jeg har brukt på et prosjekt. (NaN = Not a Number)
Må skynde meg før det telles ned fra et ikke-tall til null.
Må skynde meg før det telles ned fra et ikke-tall til null.

Så spurte jeg utleieren om å få tilgang til modemet slik at jeg kunne sette det i bridge-modus, og det var ikke noe problem. Jeg trengte bare brukernavn og passord for PPPoE-oppkoblingen. Men! Nextgentel har gått langt for å forhindre meg i å gjøre akkurat det.

Tast 1 for kundesenteret. *taster*. Tast inn kundenummeret ditt, minst 5 siffer. *taster*. Tast 3 for døgnåpen tjeneste. *taster*. Tast 4 for teknisk art. *taster*. Tast 2 for å snakke med en konsulent. *taster*.

8 minutt senere stopper pausemusikken, og det begynner å ringe. 2 minutt etter det svarer en konsulent.

  • Hei, jeg skulle gjerne hatt litt opplysninger om å sette modemet i bridge.
  • Det kan jeg dessverre ikke hjelpe med.
  • <pauser litt> Kan du ikke hjelpe meg?
  • Nei beklager, det kan jeg ikke.
  • Jeg trenger bare brukernavn og passord for PPPoE-forbindelsen.
  • Åja, det kan jeg hjelpe deg med. Hvem står abonnementet på?
  • <navnet>
  • Ja, brukernavnet er ditt kundenummer, og passordet er <passord>.
  • Takk, da kunne du jo hjelpe meg likevel.

Og selvsagt, Nextgentel har bestemt seg for å lage en egen firmware til modemet, og det tillater meg ikke å sette det i bridge! Stress! Men jeg fant ut at 20mbit-internettet leverer 5mbit. Nesten like bra! Får klage på det senere.

For å veie opp litt for en blåmandag så kjøpte jeg endelig en HDMI-kabel til Xbox360-en min, hvis inntil nylig jeg ikke var klar over at hadde en HDMI-utgang. Bidlet ble sinnsvakt mye bedre. Yay!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *