Hva er i boksen?

What's in the Box?
What's in the Box?

Originalitet er både modig og tøft – spesielt innen film. Det kan vise seg å bli skikkelig sært, eller vanvittig kult. Jeg husker Cube, en film om mennesker i en kube, koblet til mange andre kuber. Original og stilig. Oppfølgeren… ikke fullt så stilig.

http://whatsinthebox.nl/ er en promo-side til en kommende film. Lite som kan forstås ut av den. Men så kom jeg over dette klippet fra filmen. Det ser veldig inspirert ut av Cloverfield og Half-Life, og handlingen ser ut til å være fra førstepersons synsvinkel. Sært, men det klipper jeg ser her virker lovende. Se selv.

[flv:/media/trailere/whatsintheboxtrailer.flv /media/trailere/whatsintheboxtrailer.jpg 500 200]

4 kommentarer til «Hva er i boksen?»

  1. jeg likte Cloverfield nettopp på grunn av kameravinkel og den hektiske stemningen det skaper. Jeg var mindre fornøyd med blod og gørr i den, siden det ikke er min stil. Det er fullt mulig å lage spennende/ skumle filmer uten å måtte detaljere slakting. Denne ser veldig bra ut, men jeg sitter med følelsen av skoleprosjekt eller veldig veldig tidlig stadie av mer seriøs film. Uansett, kommer til å holde øynene åpne for denne. Demoen er bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *