Spotify – veien nedover

Det som før var så utrolig bra...
Det som før var så utrolig bra...

Den dagen du slutter å bli bedre, den dagen slutter du å være god.

Oliver Cromwell

Kanskje det bare er meg? Men etter at Spotify begynte å utføre endringer på biblioteket sitt for å følge sine lisensavtaler med plateselskapene, var dette et program jeg virkelig koste meg med. Her kunne man finne stort sett alt. Men i dag – ikke fullt så bra.

Jeg sikter til musikk jeg fant tidligere, som Gotan Project, Final Fantasy og annen animé-musikk. Selv Pink Floyd er utelatt. Siden jeg sikkert har en så sær smak, så har dette programmet mistet noe av sjarmen det en gang hadde.

Det at sangene er ubrukelig merket med riktig sjanger, gjør også radio-funksjonaliteten helt vilkårlig. Veldig mye er merket som pop og rock, og da får man gjerne sjangre som death metal, synth, blues, jazz… ja, alt som ikke burde være der.

Foreløpig er jeg glad jeg ikke betaler noe for tjenesten. Men hvis de forventer at jeg skal bli betalende kunde når de går ut av beta, må de få gjort noe med avtalene sine og ikke minst merkingen i biblioteket.

3 kommentarer til «Spotify – veien nedover»

  1. Kan være enig til en viss grad, men er framdeles veldig glad i Spotify. Hvis jeg plutselig må begynne å betale så dropper jeg nok hele greia 🙂

  2. Godt jeg ikke er alene 🙂 Men de fortsetter nok med gratis tjeneste, med litt reklame man sikkert tåler. Håper bare reklamen ligner på sjangre du liker å høre på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *