Små gleder i hverdagen

Devolusjon av banan
Jobbfrukt: Devolusjon av banan

Jeg har det ikke best for tiden. Sitter med mange tanker, den gode gamle hodepinen, og litt ekstra nå fra tannkjøttet etter trekkinga. Jeg skulle selvsagt ringt til tannlegen i dag, men som vanlig tenker jeg på sånt når det er for sent.

Har såvidt begynt med svømming fast hver uke nå, og får stor hjelp av min gode venn Aril til å komme meg ut, til tross for hvor lite lyst jeg har til akkurat det.

På jobb har jeg fått meg iMac, og syns det er gøy med noe nytt – nå ser jeg hvorfor flere gjerne går over til Macintosh. Kanskje en slik en blir min neste hjemme-pc? Windows 7 blir kanskje en god nok grunn til ikke å gå over til Mac.

Små gleder? Jo; gode venner, morsomme bananer på jobb, ny jobb-pc, 3d-fiskespill på iPhonen og masse godis fra Danmark.

Ellers lite nytt fra denne fronten. Håper bare formen forbedrer seg etter hvert.

10 kommentarer til «Små gleder i hverdagen»

 1. Hei! Jeg oppfordrer gjerne meg selv til å ta med Stein og joine deg på svømming de dager det passer 😀
  Jeg tror mye av.. kroppen min trenger det :O (Jeg klarer ommentrent ikke å gjøre så mye før ryggen tar til takke med min nå ganske så mange kilo-mage, og antakeligvis 12-15 kilo med vann i resten av kroppen.. *sukk*) Virker ikke vann vekt-reduserende (altså slik at ryggen ikke knekker sammen etter to små svømmetak, fordi magen ommentrent ikke veier så mye i vannet) ? 😛

  Så finnes det også maaaange flere små gleder i hverdagen: Tenk på alle de tingene du ikke TRENGER, men som er «ekstra» godt å ha hver eneste dag. 😛
  (Jeg er evig takknemlig for gedigre håndklær!) 😉

  God bedring anyhows 🙂

 2. Man føler seg gjerne litt tung i kropp og sinn innimellom,og da er det ganske vanlig at man ikke har så mye ork eller overskudd.

  Men du gjør riktig i at du får Arild til å hive deg ut på svømming en gang i uka ^^ Beste medisinen er å være sammen med mennesker 😀

  Banzai!

 3. Sarah: når du er i vannet med hodet over, og det er normalt salt vann, veier du ca 10% av opprinnelig vekt. Det er jo selvfølgelig tyngre å bevege seg pga motstanden i vannet, men likevel enklere å holde seg i form ved å trene i vann. Motstand kan reguleres med noen enkle triks. Det lille bassenget er også varmt, 27 grader, som hjelper godt på slitne kropper.
  Forøvrig vil jeg anbefale deg på det sterkeste å delta på babysvømming med den lille, sjekk opplegget i de forskjellige svømmehallene rundt omkring. Det er rett og slett uvurderlig, på mange måter. Vi gjorde det med Theodor, kommer aldri til å angre på det!

  Soli: Det har faktisk blitt to ganger noen uker også 🙂 Heldigvis er han ikke vanskelig å be, trenger bare litt tenketid. Han er flink, svømmer jo 15x50m stort sett hver gang.
  Mitt mantra til Katrine, som er mye trøtt og sliten for tida, er «bruker du energi, får du energi.» Hun var flink til å gå tur med noen venninner eller svigermor en stund, men synes det er kjedelig. Alt man gjør sammen med venner er bedre enn alene, motivasjon er viktig.
  Håper kameraten vår blir med en tur på fredag, ka du sei Takras? Hjelp meg å huske å melde meg på det konkurransen, i dette tempoet svømmer vi 10.000m på no time!

 4. Heldigvis er han ikke vanskelig å be

  What? Sikkert på det er meg du snakker om? Men konkurransen ja, må da gå an å svømme litt for fremtiden!

 5. Dere må gjerne hive dere med når vi har planlagt svømming, det er bare koselig det. Nå svømmer vi i det kalde bassenget da, det varme er bare halve størrelsen og fullt av forstyrrende elementer. Dessuten er det saftigere med klor der, som vår venn Takras ikke helt digger.

  Jeg kan jo nevne at vi har 3-4000 svømte meter hver nå, and counting!

 6. Hvis du sikter til det som skjedde i helga, så er det fortsatt mycket vondt i kroppen.
  Om du sikter til hodeverken og overskudd, er ikke det noe bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *