Gloriekrig

Halo Wars cutscene

Strategispill. Strategispill på konsoll! Begrensede kontroller og hurtigtaster, og altfor mye som skjer samtidig. Det er vanskelig nok med mus og tastatur, hvordan skal to analoge stikker og noen få knapper gjøre jobben godt?

Mange har prøvd, alle har feilet. Strategispill på konsoll fungerer stort sett dårlig. #1 fordi de har gode kontroller og rett og slett kjedelig spill, eller #2 fordi spillet er bra, men kontrollene er dårlige.

Halo Wars vil gjøre noe med dette, og har blitt designet ene og alene for Xbox.

Halo Wars Skjermbilde

Noen nøkkelord som er viktige: Ensemble Studios. Halo. Designet for Xbox. Årevis med utvikling. Kooperativ modus. God historie. Alt man kan ønske seg. Det som lokket meg aller mest var kooperativ modus. Kjøpte dette spillet i dag, og har spilt gjennom 5 oppdrag med en venn over LAN.

Inntrykket så langt er bra, og det er gøy å spille sammen med noen, ikke mot dem. Ser fram til videre spilling her, anbefaler at du laster ned demoen om du eier en Xbox 360.

2 kommentarer til «Gloriekrig»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *