En Link til fortiden

Aah, dette vekker minner.
Aah, dette vekker minner.
Please help me...
I am a prisoner in the dungeon of the castle.
My name is Zelda.

Så har jeg kommet over et par temaer til iPhone, men ingen av dem som jeg virkelig likte. De hadde blant annet ikke ikonstøtte for noen av mine favorittprogrammer.

Da tar man sakene i egne hender. Jeg har litt problemer med notifikasjonsbobler, så om du ønsker å prøve, så vær obs på akkurat det. Men ellers er jeg godt fornøyd så langt.

Lockscreen. Mangler egen dra-knapp.
Lockscreen. Mangler egen dra-knapp.
Hovedmenyen. To fulle sider med egne ikoner.
Hovedmenyen. To fulle sider med egne ikoner.
Sort tekst er ikke best. Vet ikke hvordan jeg endrer fargen.
Vet ikke hvordan jeg endrer tekstfargen.

For å ta i bruk dette temaet må du ha en jailbreaket iPhone. Last ned versjon 1, og pakk ut i /Library/Themes/, og aktiver så i WinterBoard. «Takras» med Telenor-logoen er ikke en del av temaet :p

Oppdatert: versjon 1.2 – lagt til lyder og fikset blant annet sms-bildene.

4 kommentarer til «En Link til fortiden»

  1. That’s a shame, about the text color. I put up the theme I have been working on a little bit at a time – http://www.raidarray.org/misc_storage/Steve.theme.zip – it’s not all zelda link to the past, but you may be able to incorporate a few elements into your own (specifically the large progress gear, which I think you’ll like 😉

    I did add a few pieces from your theme, and I ended up making the sms background a little lighter. I might try some other ideas since that text always has to be black.

    Anyway, thanks 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *