Dan Paladin og hans tegneferdigheter

Mer moro fra The Behemoth
Mer moro fra Castle Crashers

Folka i The Behemoth imponerer stadig. De er i gang med et nytt spill, og de er veldig forsiktig med å gi ut for mye informasjon. For å lette litt på stemningen – tror jeg – har de lagt ut noen videoer om skapelsen av de forskjellige bossene i spillet. Her får vi sett Dan Paladin (selveste mannen) i aksjon med å lage The Necromancer.


Necromancer from The Behemoth on Vimeo.

Jeg syns det er gøy å se hvor mye arbeid som det går med på å lage animasjon til en figur. Dette forsterker derimot ønsket mitt om å kunne bruke sine egne Xbox-avatarer i spillet, med litt artistisk konvertering av default-ansikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *