TV-Seriene jeg sluttet å se på

Spot-on beskrivelse av Lost-historien
Spot-on beskrivelse av Lost-historien

Av alle TV-serier som er der ute, er det noen som helt klart har skilt seg ut fra røkla; Lost, Heroes, House, CSI og Prison Break for å nevne noen. De hadde kjempegode kriterier for å være en kassasuksess.Men eksempelvis Prison Break og Lost var aldri beregnet til å være mer enn én sesong.

Prison Break sluttet jeg å se på etter sesong 1. Hvorfor? Navnet! De klarer å flykte fra fengslet i slutten av den første sesongen. Hva nå? Jeg har sett litt fra sesong 2, og det er spennende. Men jeg klarer ikke å finne den samme interessen lengre, det er bare så motstridig av hele navnet.

Med Lost kan jeg ikke si det bedre enn Nemi, her er det bare rot, blindveier og lite som skjer.

Og så er det Heroes da. Serien med godgutten Hiro og ellers fantastisk fortellerstil og historie. Sesong 1 var knallbra, sesong 2 var ok, med noe bisarre hendelser. Sesong 3 var hei vi er fra fremtiden og er skurker, og dreper dere i nåtiden som er venner, men vi har aldri eksistert siden vi dreper dere nå, og dere må passe på at ikke verden går under – igjen. Se opp for fortiden, for den vil innhente dere i nåtiden, slik at fortiden blir påvirket i fremtiden, som egentlig aldri skjedde siden du hadde en drømmereise om en alternativ fremtid.

Ja, kjedelig og meningsløst, og man mister tråden fra første øyeblikk. Store serier som bare dreper seg selv. Gleder meg til neste sesong av 24, får håpe de klarer å lage en bedre avslutning denne gangen, dog.

5 kommentarer til «TV-Seriene jeg sluttet å se på»

  1. Tuuusen takk for komplement i bloggen min!!!! Så den ikke før nå! Men tusen takk! Det var veldig koselig å høre at du syns!!!! 😀 *klem*
    Godt nyttår?? Hadde du en fin nyttårsaften?? Du skulle jo kommet innom og fått deg litt kalkun…. 🙂

  2. Ah, kjente igjen dette med LOST, ja. Jeg led meg gjennom altfor mange episoder, i håp om at det skulle bli like bra som på begynnelsen. Men den gang ei.. LOST skjønte visst aldri dette med å «slutte mens man er på topp». Det gjør ikke One Tree Hill heller, men utfra de type serier du lister opp her, så følger du antagelig ikke med på den. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *