Sluttferien min i 2008

Public maintenance
Merk deg høyden grafittien grenser ved

Dagen er grenseløst lang for den som forstår å verdsette og utnytte den.

– Johann Wolfgang von Goethe

I år hadde jeg ikke stort behov for å ta ferie i slutten av året – mente jeg. Men siden jeg måtte ta ut feriedager jeg hadde tilgode, så ble det ferie likevel. Og jeg har hatt en strålende uplanlagt ferie.

I stedet for å overøse med kjedelige detaljer om hva jeg har gjort, tenker jeg bilder gjør nytten sin like så godt, fordelt på to poster. I slutten av desember tok jeg turen til Stavanger og besøkte Jørgen og Sandra. Togturen bestod av godfilmen The Departed.

Her er noen bilder av turen fra Solastranda. Veldig flott område, og været var knallbra. Jeg hadde bare med meg kit-linsa for denne turen.

Solastranda i solnedgang
Solastranda i solnedgang
Poski i halvgodt lys
Poski i halvgodt lys
Sandra på tur med rosinet i magen
Sandra på tur med rosinet i magen
Jeg var visst også med på turen. Meg foran kamera? Uhørt!
Jeg var visst også med på turen. Meg foran kamera? Uhørt!
Flott turområde - det er Solastranda det
Flott turområde – det er Solastranda det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *