Skurken Kaktus

This is a seven-shot six-shooter, and I had it especially made.

– Handsome Stranger

Av og til kommer man over det utroligste, og med min vanlige nysgjerrighet valgte jeg å anskaffe meg det. Jeg snakker om en forferdelig dårlig film, en av de tidligste filmene til Arnold Schwarzenegger. Dens navn: Cactus Jack.

Cactus Jack
Cactus Jack, også "kjent" som The Villain.

Men det hender at det finnes noen gullkorn i dårlig filmer. Hercules in New York er jo en slik en, hvor alt blir så dårlig at det blir tragisk – spesielt når de har forsøkt å gjøre det litt seriøst… tror jeg.

Du har helt sikkert sett Per Ulv som prøver å fange stankelbeinet. Uansett, her er det klipp fra noen typiske scener derfra.

Jeg husker dette var hysterisk morsomt da jeg var liten. Mulig Cactus Jack er tilegnet samme målgruppe, men jeg syns samtidig den er for tørr til å kunne glede små barn. Men hvorfor nevner jeg Per Ulv i sammenligning med en annen film?

Først kan jeg gi noen hint. Helten heter Handsome Stranger. Damen i nød heter Charming. Skurken har faktisk navn, og høvdingen spilles av en fryktelig dårlig skuespiller som… ja… overspiller. Rull film!

Observer den veldig passende og intelligente musikken som hører til de veldig avanserte scenene som tar plass i klippene over. Jeg klarte å lide meg gjennom filmen, i vente på at jeg skulle trekke på smilebåndet. Og det gjorde jeg – etter forventningene. Jeg lo/gråt av de forferdelig dårlige scenene der de virkelig prøvde å få til noe stort.

Som Aril sa, så passer nok denne som en vorspiel-film, når alle har litt innabords og er tilbøyelige for enkel humor.

Men; nok en film til samlingen min. Jeg føler jeg har fått en del filmhistorie med meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *