Scrappet Takras

Scrappet av Scrappegal
Scrappet av Scrappegal

Med andre ord, jeg er en lærevillig og scrappegal sørlending!

– Renate

For første gang har et av bildene mine faktisk blitt brukt til noe. Jeg er skikkelig treig med å få ut fingeren til å gjøre noe selv med de, og nå har altså Renate tatt saken i egne hender.

Det er gøy å se at noen har lyst å ta i bruk bildene mine, det gir meg bare lyst til å fortsette med det. Hvordan hun kan si Så dette må jeg nok gjøre flere ganger helt til jeg blir fornøyd er jeg ikke sikker på, jeg syns det ble kjempeflott. Dette er nok litt forskjellige verdener.

Jeg kan anbefale en tur innom bloggen hennes, der er det mye flott, og så mange detaljer jeg aldri kunne funnet på.

Én kommentar til «Scrappet Takras»

  1. Åååååwwwhhhh….. Så SNILL du er,vennen!!!! 🙂 Tusen takk!! Det var UTROLIG snilt sagt!!!! 😀 Kommer nok flere bearbeidelser av dine bilder etter hvert, når jeg finner noen gode titler…. 🙂 Sliter litt med de perfekte titlene til sky – og noen av naturbildene dine…. 🙂

    *goood klem*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *