Play!


(bare eksempel på musikk som kan blir spilt)

Jeg har skrevet om dette tidligere (okt. 07), og nå er tiden inne for et gjensyn med konserten Play!, hvor de spiller kjent (og ukjent) musikk fra flere større spilltitler.

Den gangen spilte de i en idrettshall i Lillestrøm, og dessverre var det slik at scenen var hevet over publikum, så vi fikk ikke det gode forventede overblikket, og lyden var ikke av ypperste gjengivelse av hva som faktisk foregikk på scenen. Men jeg var godt fornøyd!

20. mars i år skal det spilles i Ekeberghallen, og det blir nok noe av det samme. Men det forhindrer meg ikke i å besøke begivenheten nok en gang – det er flott musikk, og det er noe helt annet live. Og hvis det er KORK som skal fremføre det igjen, er jeg solgt 🙂

Blir du med? Jo fler jo bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *