Overgang til portrett

Litt treg start på denne utfordringen min må jeg si. Har stort sett bare tid til dette i helgene, men denne helga har jeg hatt besøk, og derfor ikke fått meg til å gjennomføre et intervju med en vilt fremmed.

Mette har vært på besøk i helga, og tida har i grunnen gått så altfor fort. Jeg har fått øvd meg litt mer på Guitar Hero, men har tapt mange ganger i dueller. Expert er ikke lett.

Men jeg har fått øvd på å ta bilder av personer. Jeg har lånt litt av stilen til Marianne som utgangspunkt, men jeg ønsker ikke å kopiere dette konseptet. Men som start så mener jeg det nyttig å vite hva man ser etter.

Ventingen på noe som kanskje ikke kommer
Ventingen på noe som kanskje ikke kommer

Så da blir stilen litt høykontrast, litt dyster setting. Prøvde meg frem med litt fargeoverdrivelser og andre effekter på bildene, men sort/hvitt ble egentlig vinneren av disse.

Likte dette godt, men sliter litt med tittel
Likte dette godt, men sliter litt med tittel

Takk til Mette som var modig nok til å ta utfordringen om å stå modell. Jeg har alltid hatt problemer med å kommandere folk rundt omkring, men det gikk veldig greit denne gangen. De aller nyeste bildene for dette kan du se på flickr.

Jeg skal prøve å få til noe litt mer utfordrende for meg selv til uken. Først og fremst skal jeg få meg ny bil – gleder meg!

2 kommentarer til «Overgang til portrett»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *