Nostalgi fra de gode WoW-dagene

Da vi hadde Ragnaros på farmestatus
Da vi hadde Ragnaros på farmestatus

Ja jeg snakker om World of Warcraft. Så hvis du har null interesse av det kan du bare ignorere dette 😉 Jeg lagde nettopp en konto på Vimeo, og tenkte å laste opp noen videoer der. Problemet var at jeg ikke fant noen videoer – alt var borte fra disk. Jeg trodde jeg hadde mistet alt.

Men så sjekket jeg hjemmeserveren min, og tok et grundig søk etter videofiler på maskinen min. Og jeg fant mer enn jeg hadde forventet. Eldgamle .3gp-filer fra mine 2004-telefoner med fantastisk videokvalitet, og skjermbilder fra spill som WoW og FFXI.

Dette blir en mimre-post om World of Warcraft, da jeg enda var student, og det var virkelig gøy å spille – altså før noen av tillegspakkene kom ut.

Utforsking med min hunter
Utforsking med min hunter

Det var tider da utforsking virkelig var gøy, og man kunne få flotte øyeblikk som i bildet over. Men som du ser så er det ikke spesielt pent – men det var det den gangen. I dag er det stort sett bare å utforske for å få bragd-poeng og fylle kartet. Før kunne man utforske for nytelsens skyld.

Chrommagus - en fryktelig vanskelige fiende i BWL
Chrommagus - en fryktelig vanskelige fiende i BWL

Før utvidelsespakkene kom ut, bestod hulene av 40-manns-utfordringer. Man måtte altså være hele 40 spillere samtidig, og vi måtte koordinere ting over Ventrilo, og sørge for at alle forstod sin rolle. Enkelte ganger – som med Chrommagus – kunne én persons feil ødelegge for alle sammen.

Dansing med Kaffekoppens venner
Dansing med Kaffekoppens venner

Det gode samholdet gjorde opplevelsen ekstra god. Her med Steffen, Aril, meg, Trond og… jeg mener Morten var Touchie, eller så var han Maaten. Dere får rette på meg 🙂 Alle var i samtale ved hjelp av Ventrilo, og vi hadde det moro med å gå gjennom denne hulen.

Skjermbildet mitt som fikk æren av "screenshot of the day" hos Blizzard
Bildet mitt som fikk æren av "screenshot of the day" hos Blizzard.

Det tøffeste utstyret en druide kunne få, fikk ham til å se ut som en busk. Så jeg gjemte meg i buskaset og tok bildet ovet. Deviate fish er en fisk som hvis du spiser – så blir du om til en pirat. Yarrr!

Å beseire en sluttfiende med lauget var kjempemoro
Å beseire en sluttfiende med lauget var kjempemoro

Det var status å beseire slike fiender, spesielt når de faktisk var utfordrende. Dette er fra en 20-manns-instans, men samarbeid her var fortsatt like viktig, bare litt enklere å få til, når man har litt mer kontroll over situasjonen.

Åpningen av AQ sprengte serverkapasiteten
Åpningen av AQ sprengte serverkapasiteten

Ikke minst var det moro med den nye instansen som kom – An Quirai (?). Bildet viser et mangfold av mennesker som ville få med seg begivenheten. Det morsomme med situasjonen er at ca. ingen fikk det med seg, da serveren falt sammen.

Gode stunder, kan ikke si annet enn det. Her er et par videoer jeg mekket sammen da det fremdeles var moro.


pvc-lauget fra WoW i BWL from André Nordstrand on Vimeo.


Helnøtt – Skjelettilintergjøreren from André Nordstrand on Vimeo.

Dette ble altfor mye bilder for en enkelt post – jeg har visst en tendens for det for tida 🙂 Får heller legge til et bildegalleri under her 🙂

3 kommentarer til «Nostalgi fra de gode WoW-dagene»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *