Mikro-omtaler

Mikro-omtaler av film
Mikro-omtaler av film

La oss fatte oss i korthet. Verden er overbefolket med ord.

Stanislaw Jerzy Lec

Av og til er det enkle så absolutt det beste. Selv om jeg liker å skrive filmomtaler, så ser jeg også flere andre filmer som uteblir mine omtaler. Hvorfor? Jeg skriver bare omtaler om nyere filmer som kommer eller nylig har kommet på kino eller i butikken. Hva så med resten?

Jeg kom over et innlegg av Heavy Metal Jesus der han lister sitt mål om å se 200 eller flere filmer i løpet av 2009. Det jeg la merke til, var måten han presenterte filmene han hadde sett så langt. Jeg har innført tilsvarende hos meg, med en liten vri: jeg skal i tillegg skrive om episoder fra mine yndlingsserier.

På ingen måte blir det slutt med omstendige omtaler av nyere filmer, dette blir bare en tilleggssak. Burde jeg skille mikro-omtalene fra de vanlige?

3 kommentarer til «Mikro-omtaler»

  1. Først, takk for linken 🙂

    Nå til sakens kjerne. Jeg har også tenkt en del på om jeg vil ha med serier i dette målet for 2009.
    Jeg ser at Hjorthen (www.hjorthen.org) har med serier i sin filmindex, men da hele serien, ikke enkeltepisoder. Jeg har litt lyst til dette selv, men enkelt av de seriene jeg ser på er enda ikke ferdig.

    Mitt beste «forslag» til meg selv hittill er å legge inn seriene per sesong med en kort oppsummering. Per episode blir for mye jobb og ikke minst for mye rett og slett siden jeg følger en god del serier via torrents 😉

  2. Ja kanskje ikke dumt å bare lage en oppsummering av sesongen. Ser at det blir litt «rot» siden det blir så mange episoder etter hverandre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *