Månebilder

Her er et av mine månebilder fra november 2008
Her er et av mine månebilder fra november 2008

I slutten av i fjor var fullmånen nærmere jorden enn den noen gang hadde vært på flere år, det vil si at den var større enn normalt. I år har den allerede vært på sitt nærmeste punkt, og Dagbladet lagde i den sammenheng en liten artikkel med månebilder.

Flere observante lesere hadde fått med seg at det var noe spesielt med månen den dagen, og har sendt inn sine bilder til Dagbladet. N.A.S.A. har også en artikkel som forteller litt rundt akkurat dette.

The moon was very bright and BIG! Just watching it with my telescope was exciting enough, but I had to take this picture for the records

– Ron Hodges

Er det en ting som virkelig kan fange min oppmerksomhet sånn plutselig, så er det fullmånen i en klar himmel. Enda mer spesielt dersom den befinner seg relativt til en åpning i fjellet eller lignende, som kan gi den en forstørrende effekt.

Har du prøvd å ta bilder av månen?

2 kommentarer til «Månebilder»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *