Gullstikka 2008

Bilde fra Gullstikka 2007
Bilde fra Gullstikka 2007

Gullstikka er spillbransjens prisutdeling og ble første gang gjennomført i februar 2003. Norsk spill- og multimediaforening (NSM), som er en bransjeorganisasjon for spill- og multimedia leverandørene i Norge, står bak Gullstikka. Konkurransen skal premiere det beste som er gitt ut innen spill og multimedia i år 2008.

– Gullstikka.no

Jeg er interessert i spill, til tross for at jeg faktisk spiller svært få av dem. Jeg har brent meg veldig ofte på å kjøpe spill som jeg mener er bra, men ender opp med å samle støv på hylla etter et par timer, selv om det var et veldig gøy spill. Det siste jeg kjøpte var Red Alert 3, men jeg har bare spilt 3 oppdrag, selv om det var aldri så bra.

Men årets beste spill må jo selvsagt kåres! Jeg har mine yndlinger, bare synd at de aldri kommer til å vinne.

Klikk her for å stemme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *