Ødelagt objektiv = ny penneholder

Eieren så på dette som en klar suksess
Eieren så på dette som en klar suksess

I took apart my broken 17-85 as I decided it wasn’t worth fixing.

– Sam

Hva gjør man når man står igjen med et objektiv som ikke lenger fungerer til å ta bilder med? Jo – man demonterer det selvsagt, for å se hva som er inni. Sam – også kjent som sbv20 – tok seg denne lile friheten. Se det hele i denne forumtråden.

Er det rart det er dyrt med objektiv?
Er det rart det er dyrt med objektiv?

Uansett hvor kult det hadde vært å gjort dette selv, håper jeg at jeg slipper det med det første. Reparasjon er kanskje dyrt, men med tanke på prisen av mine objektiv, tror jeg ikke dette er sjebnen jeg vil den skal lide.

3 kommentarer til «Ødelagt objektiv = ny penneholder»

  1. Haha, så bra! Jeg gjorde det samme med en 50mm f/1.4 i sommer, men jeg har aldri tenkt på å bruke den som penneholder! Men det skal jeg santen meg gjøre!

  2. Eventuelt montere hank på den og bruke som kaffekopp!
    [img]http://www.instablogsimages.com/images/2008/09/12/coffee-mug-cum-lens_DUPNB_59.jpg[/img]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *