Provisoriske kinoløsninger

Jeg sitter ikke på kinostolen
Jeg sitter ikke på kinostolen

Det var under visningen av Max Manus at jeg kom over dette. Jeg hadde plass nr. 29 på rad 10, og jeg er overlykkelig om at jeg ikke hadde plass nr. 30. Her har nemlig kinoen tatt seg friheten til å erstatte et ødelagt kinosete med sin egen finurlige løsning.

Improvisert sitteplass
Improvisert sitteplass

Slik så det altså ut etter at lyset var kommet på. Noen har klart å ødelegge det originale kinosetet, og jeg tviler på at kinoen hadde noen rømningsplan for akkurat dette scenariet. Stolen passet ikke godt inn, og kom ikke lenger bak.

Han som satt ved siden av meg ble derfor nødt til å skille seg ut en god del – og sikkert være til hodebry for de som satt bak ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *