Oppdateringer bakover

Det er kaldt også for dyrene.
Det er kaldt også for dyrene.

I dag har jeg fått litt hjelp av pappa til å vaske bilen. Jeg lånte igrunnen bare gårdsplassen hjemme for å spare meg for innsyn fra hele nabolaget mitt, og så kom pappa hjem og insisterte på å hjelpe til.

Vi fikk vasket den greit både innvendig og utvendig, men mye gjenstår. Sånt tar tid, og jeg vil at bilen skal ta seg godt ut når jeg skal prøve å selge den. Kommer til å savne den; den har ikke sviktet meg en eneste gang, og vi har brukt mye tid sammen. Den har nok fortsatt mange år foran seg.

I kveld har jeg kjent en liten forkjølelse brygge, og jeg har vært sliten. Da holder man sofaen og setter på en god film. Labyrinth kosta med 30 kr, og den var ikke altfor dum, til tross for David Bowie i meget avslørende strømpebukser.

Hva gjør man så? Jo, man går gjennom gamle filmomtaler og oppdaterer den til å passe til det nye terningssystemet mitt. Det var ikke særlig rom for endringer på terningkastene, men måtte endre på 2 av dem. Ellers har jeg oppdatert bildene til å ligge på min egen server, og støtte for Lightbox-javascript.

Jeg vant forresten ikke 30.000kr i går. Navnet mitt ble ikke nevnt engang. Skuffet. Men jeg fikk prøve meg på Little Big Planet – endelig! Det var ikke lett, og jeg ser at jeg ikke kan spille det alene. For kjedelig for meg. Men to spillere, og kanskje flere = fantastisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *