Migrering til WordPress

Ikke noe mer Blogspot
Ikke noe mer Blogspot

Blogspot har vært en grei tjeneste for meg opp gjennom tidene jeg har drevet med blogging. Men i det siste har jeg møtt mange vegger. Vegger jeg har funnet en vei rundt, men likevel ikke helt fornøyd med utføringen. Samtidig så er det litt vanskelig å ha kontroll på utseende når alt er i en eneste enorm fil.

Så jeg har altså gått over til å bruke WordPress for bloggene mine, og alt av filer ligger på egen server. Dette sier deg kanskje ikke mye om du ikke er litt inne i terminologien, men dette er en stor forandring for meg.

I begynnelsen vil det nok dukke opp noen feil i ny og ne, feil som jeg må fikse på etter hvert som de oppdages. Det er nemlig veldig mye å holde styr på ved migrering til nytt sted. Blant annet alle innleggene jeg har med lenker til et annet sted på den gamle bloggen. Den fungerer selvsagt, men da er du plutselig et helt annet sted, med det gamle designet.

Håper du liker det nye utseendet, og legg gjerne igjen kommentarer. Det er litt lettere nå, du trenger ikke logge deg inn. 🙂

Husk å endre RSS-adressen!

Én kommentar til «Migrering til WordPress»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *