Et Takras til besvær

Obs! Takras!
Obs! Takras!

Hvorfor leve livet lett når det er mye lettere å gjøre seg det besværlig.

– Fredrik Henrik Stabel

Jeg har slitt litt med serveren jeg har stående hjemme hos mine foreldre grunnet nettverksproblemer på selve boksen. Når jeg endelig klarte å få orden på det (og gjort morgenen greiere for folk ved tegneserieutsenderen min) så kom jeg over noen bilder jeg tok for et par år tilbake.  Og dette er faktisk årsaken til at jeg valgte bloggtittel som jeg gjorde. Disse bildene er fra den første bloggen min som jeg ikke var flink til å bruke.

Allerede på denne tiden var Takras en kallenavn jeg hadde brukt i lang tid, for det nærmer seg jo mangfoldige år siden min ungdomstid. Og en dag gikk jeg innom Grimstad sentrum, og ble møtt med et stort sjokk! Folk advarte mot meg til alle folk som ferdes. Jeg var tydeligvis ikke ønsket. Her er bildene jeg tok.

2 kommentarer til «Et Takras til besvær»

  1. So does Takras mean anything in English? Cause googles says it doesn’t 🙂

    And your translated title is «A Takras to upsets»

    🙂

  2. I don’t think there’s an equivalent word for this in english. The best word I can think of would be roof slide. Things like snow and ice that can fall off the roof and hit you in the noggin’

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *