En kvinnes grep på mannen

Vi spiller på samvittigheten din hvis vi ikke får viljen vår.
Vi er eksperter. De fleste av oss uannsett…

– Sarah

Da Sarah utfordret meg tidligere, følte jeg det bare rett å gi en utfordring tilbake som takk, samtidig som det er litt underholdning i å se litt annerledes innlegg fra en person som har etablert sin skrivestil.

Min utfordring til henne:
Tittel: En kvinnes grep på mannen
Bilde: Illustrasjon
Innhold: Skal være saklig og velargumentert

Dette klarte hun veldig bra. Jeg savnet riktignok en tegnet illustrasjon, da hun ofte har morsomme tegninger. Men i stedet brukte hun en video fra en filmtrailer. Men alt i alt, well done. Sjekk hennes svar på utfordringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *