Den utvalgte har returnert

Og det var stor glede
Og det var stor glede

Jeg fikk besøk av godeste Soli i dag, akkompagnert av  selveste Tyv fra FFXI-dagene mine. Soli var innom for å si hei over en kopp Löfbergs Lila, og ikke minst få prøvd Castle Crashers når man er flere enn én. Fjolset har spilt solo, og da forsvinner jo hele gnisten ved spillet.

Mens de brukte begge kontrollene mine, prøvde jeg meg på kontrollene fra en Guitar Hero-gitar. Det var ikke fullt så vellykket, og alt ble teit, men jeg kom meg gjennom til slutt.

Vi fant en ny bug i spillet

Det ble ikke tid til å finne på så mye ellers. Nå venter en lengre togtur på meg om et par timer, men det var hyggelig å få besøk av slike positive mennesker (som forøvrig hadde glemt hvor jeg bodde) på en ellers fin dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *