Den feteste fotobloggen

awesomephoto

Making photness a new word for photo hotness,
also known as awesomeness.

– awesomephotoblog.com

Jepp, ambisjonene er store, og håpet er kanskje større. Om navnet er pretensiøst? Gjett om det er! Men for å skape noe stort må man av og til starte litt stort. Designet syns jeg ble veldig flott, og det sparte oss alle for mye tid og frustrasjon.

Det er altså Espen, Eivind og jeg som har startet opp denne nye bloggen. Den blir værende på engelsk slik at vi har litt bredere publikum, og skal være litt selvironisk og overlegen i holdningen. Det blir litt av humoren vi kommer til å satse på.

For all del, vi satser ikke alt vi har på dette, selv navnet ble funnet på da Soli skulle lage forslag til layout for oss, og kalte eksemplet for The Awesome Layout, så han har mye av æren for valg av navn. I etterkant tenkte vi også på Photness, en blanding av hotness og photo altså. Men da var nok domenenavnet awesomephotoblog.com allerede registeret.

Håper du stikker innom titt og ofte. Husk å abonnere på den også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *