I ♥ Eco


ICA har i forbindelse med sine økologiske produkter lansert en ganske kul tjeneste hvor man kan sette seg selv inn i en dansevideo. Jeg lagde en av det bildet jeg hadde tilgjengelig her og nå, og resultatet ble ikke så aller verst. Jeg ser kanskje nogenlunde euforisk ut. Se meg danse.

Samtidig må det bare nevnes. Red Alert 3 har jo nylig kommet ut, og inneholder de særeste karakterene og skikkelig cheezy skuespilleri(!). Og Electronic Arts er ikke redde for å være selvironiske, spesielt ikke når dette er noe som virkelig trekker spillet opp. I den sammenheng har de mekket sammen noen videoer i samarbeid med David Hasselhoff, og det er virkelig verd å få med seg, selv om du ikke er interessert i spillet. Klikk.

Én kommentar til «I ♥ Eco»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *