En søndagstur

Departure

Å reise vil si å nå et mål. Å vandre vil si å være underveis.

– Theodor Heuss

Noen ganger er det virkelig en god dag for å ta seg en tur. I dag var en slik dag. Solen skinte bak et tynt lag med skyer, det var frost på bakken, og lufta var god og frisk. Etter å ha vært oppe til langt på natt, føltes det også nødvendig å dra ut.

Chick

Dette blir bare et lite bildeinnlegg. Et par flere bilder fra i dag finner du på Flickr. Hvis du kjeder deg på en fin søndag som dette, så kan jeg anbefale å bare ta en spasertur uten mål, og gjerne et kamera med deg.

Så er det bare å kikke etter de små tingene du kan verdsette, og prøve å fange det i ett lite bilde. Det er ikke alltid lett, men det åpner for litt kreativitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *