Stjernerapport 0810.01

No blah, blah, blah!
– Cpt. James T. Kirk

Oh yeah, nå har jeg virkelig gått over til den andre siden. Her er en rapport fra det første møtet for Trekkers Norge Kristiansand. Møtet var satt hos Roger og Maria, og invitasjon var sendt til noen få, blant annet de som var registrert på trekkers.no-forumet. Men oppmøtet var dessverre ikke som håpet, og vi var 4 glade mennesker til stede.

Maria hadde bakt boller og sjokoladekake, til glede for de tilstedeværende. Enkelte paragrafer ble lest opp av Roger, som ble forfremmet til Kaptein (leder) etter felles enighet blant de oppmøtte, og Maria ble nestleder. Deretter gikk vi gjennom to episoder fra Star Trek-serien, en fra den originale serien fra 60-tallet (ToS), og en fra Deep Space Nine.

Stardate: 2713.5 – Miri – (utgitt 27. okt 1966)

Enterprise finner en planet som er helt identisk med jorden. De beamer ned for å undersøke, bare for å finne en øde planet, hvor det meste har ligget og støvet ned i minst 300 år. Men så viser det seg at det er barn på planeten. Kun barn. De voksne har alle dødd på grunn av en pest, og kaptein Kirk og resten av mannskapet er smittet av den dødelige pesten. De må kjempe mot tiden og trassige barn for å overleve.

Stardate: Ukjent – Second Skin

Kira er på vei til Bajor for å undersøke hvorfor hun er registrert som en tidligere krigsfange – noe hun ikke kan huske – men blir bortført på veien av Cardassians. Hun våkner opp som en av dem, og de prøver å overbevise henne om at hun er datteren av en legat på Cardassia, sendt som en spion til Bajor for 10 år siden. Hun kjemper selvsagt imot, samtidig som bevisene blir sterkere og sterkere. Er hun kanskje en spion for Cardassia?

Ellers må jeg si at det var en hyggelig kveld, og håper det kommer flere etter hvert. Star Trek er godt fellesskap av folk med samme interesse, uansett hvilken av seriene du foretrekker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *